Bent u eigenaar van een appartement en zoekt u een Syndicus voor het beheer van dat gebouw, dan bent u terecht gekomen op dé goeie website.

Bij Syndic Degryse kiest u voor een familiebedrijf dat 24/7 voor u klaar staat voor het technisch, administratief en financieel beheer van uw gebouw.

De jarenlange ervaring en opgebouwde kennis met dezelfde ervaring in het bank- en verzekeringswezen en een uitgebreid netwerk van diverse aannemers maakt van ons bedrijf uw ideale partner voor het beheer van uw gebouw.

Contacteer ons

Snelheid

Als mede-eigenaar in een gebouw wil je een syndicus die 24/7 beschikbaar is, die handelt in vertrouwen, met kennis van zaken en de nodige snelheid. Laat dat net onze vier kernwoorden zijn!

Vertrouwen

Een syndicus kiest u niet zomaar, u wil ongetwijfeld iemand die altijd klaar staat voor u en elke zaak doordacht behandelt. Een familiebedrijf als Syndic Degryse is dan ook ideaal voor het beheer van de financiële, administratieve maar ook technische zaken van een mede-eigendom.

Bereikbaar 24/7

Zijn er problemen of vragen dan kunt u ons 24/7 contacteren, want het beheer van een gebouw is geen ‘9-to-5 job’. We staan dan ook steeds te beschikking ook buiten de kantooruren, tijdens de weekends of op feestdagen.

Kennis van zaken

Ervaring zorgt voor kennis, een combinatie van kennis met ervaring over decennia heen zorgt ervoor dat wij u altijd zullen kunnen helpen!

Wij zetten in waar een ander te kort schiet.

Bart Degryse

zaakvoerder

Bart, de stichter en sterkhouder in ons familiaal bedrijf, kwam te overlijden 21/10/2021. Deze beelden zullen voor altijd, ter nagedachtenis, op deze website blijven staan. Zijn waarden en normen zullen de rode draad blijven binnen het bedrijf.

Bart zullen wij eeuwig dankbaar blijven voor zijn oneindig grote inzet voor iedere residentie, het bedrijf maar ook voor zijn familie en vrienden.

Moge het hem goed gaan nu en tot in de eeuwigheid.

Wij helpen u op de goede weg, uw betrouwbare partner.

Sebastien Degryse

zaakvoerder

+32 (0)476 65 42 85

sebastien@syndicdegryse.be

Referenties

Recente blogartikelen